DE 3 REDENEN WAAROM HET INDUCTIE FORNUIS DE BESTE VAN TWEE WERELDEN IN UW KEUKEN IS

Hieronder leest u alles over het inductie fornuis. Er zijn maarinductie fornuis weinig inductie fornuizen te koop. Voordat u voor een inductie fornuis kiest, adviseer ik u dringend om onderstaande informatie tot u te nemen en een winkel te bezoeken die meerdere fornuizen heeft staan.

Reden 1: Een Inductie Fornuis Is Een Parel In Uw Keuken

Steeds meer mensen kiezen in hun bestaande- of nieuwe keuken voor een fornuis of fornuis oven in plaats van een losse oven en een losse kookplaat.

Een stoer en robuust fornuis geeft nou eenmaal een gezellige- en ambachtelijke kwaliteitsuitstraling en alleen dat al is draagt bij aan het genot van het gezellig samenzijn in de keuken.

Bovendien geeft het inductiekookplaat gedeelte een heel strakke- en eigentijdse uitstraling aan het fornuis. Een heel bijzondere combinatie.

Er zijn vele soorten, merken, maten en stijlen fornuizen te koop, zodat er altijd wel een fornuis is te vinden dat bij u past.

Reden 2: Een Inductie Fornuis Biedt U De Nieuwste Oven Technologie

In moderne inductie fornuizen vindt u de laatste technologie op het gebied van ovens. Zo is er nu naast de conventionele oven verwarmingstechnologie in fornuizen ook vaak de hetelucht functie aanwezig. Deze technologie zorgt voor een snellere- en efficiëntere opwarming van de oven en stelt u in staat om gerechten anders te kunnen bereiden dan met de conventionele techniek.

Reden 3: Een Inductie Fornuis Heeft Een Inductie Kookplaat

Last but not least: op een inductie fornuis bevindt zich een inductie kookplaat. En juist dit is uniek omdat de meeste fornuizen een gaskookplaat hebben. Waarom? Omdat men dit nu eenmaal gewend is en mensen wijken niet snel van gewoontes af.

Echter inductiekoken is de meest eigentijdse manier van koken. De voordelen zijn groot. Zo is de bereidingstijd van uw gerechten op inductie vaak tientallen procenten sneller en efficiënter door de snelle opwarming en de goede warmtebehoud eigenschappen van de inductieplaat. Uw gerechten worden hierdoor sneller en gezonder bereid en u bespaart bovendien aanmerkelijk op energiekosten.

Daarnaast is de inductiekookplaat zeer veilig. Dit omdat door magnetische inductie niet de kookplaat zelf, maar alleen de pan verwarmd wordt. Er is dus geen gevaar meer van vingers verbranden aan een hete kookplaat die uitstaat.

Verder is een inductie fornuis zeer eenvoudig en snel schoon te maken door het gladde en duurzame oppervlak van de kookplaat. U veegt deze snel en simpel met een doekje schoon. Ook blijven er geen kookresten achter.

Al met al vinden wij een inductie fornuis een eigentijdse keuze die de sfeer van het fornuis combineert met de modernste- en beste keuken technologie.

De belangrijkste voordelen van een inductie fornuis zijn:

  • Aantrekkelijk design
  • Professionele- en ambachtelijke look
  • Functioneel en efficiënt
  • Ergonomisch
  • In harmonie met de keuken
  • Hygiënisch en eenvoudig schoon te maken
  • Duurzaam
  • Uniek & Persoonlijk

TIP: Het is aan te raden om fornuizen ook echt te gaan bekijken voor aankoop. Dan pas kunt u een goed oordeel vormen over ontwerpen, materialen, kwaliteit en functies. De meeste keukenwinkels hebben echter vaak maar enkele modellen staan.

Wij weten dat er bij Keukenwarenhuis in Ter Aar (ZH) een grote fornuizenshow is ingericht met meer dan 20 fornuizen van verschillende topmerken. Ook vind je daar leuke fornuis aanbiedingen.

Klik hier voor de twee Fornuizen Mega Stores van Keukenwarenhuis.nl, waar tientallen fornuizen permanent staan opgesteld. Daar kunt u zich volledig oriënteren op het voor u beste fornuis.

 

ariston

inductie fornuis