WAAROM EEN
STOVES FORNUIS KOPEN...?

Lees hier alles over het Stoves Fornuis Richmond 900DFTBLK en de superscherpe aanbieding bij Keukenwarenhuis. stoves fornuis

Lees deze pagina goed en ga dit fornuis ook echt bekijken en vergelijken!

Ga Hier Direct Naar Dit Stoves Fornuis

 

 

 

Lees hier alle benodigde informatie over de Stoves RICHM900DFTBLK:vt96

Zoekt u een modern klassiek of toch een strak fornuis? Dit fornuis van het vermaarde merk Stoves combineert een meer landelijke stijl met toch een strakke moderne uitstraling. Dat is het kenmerk van de Richmond range van Stoves.

Daardoor is dit fornuis zeer goed in een moderne landelijke keuken te plaatsen, waarbij rustieke- en eigentijdse stijlelementen in harmonie met elkaar toegepast worden.

Deze Stoves fornuizen zijn echte alleskunners en hebben alle moderne fornuis technologie aan boord.

De Stoves RICHM900DFTBLK heeft enerzijds een klassiek- en landelijk Engels uiterlijk, maar heeft anderzijds een zeer strakke eigentijdse uitstraling. Dit fornuis is een juweeltje in uw keuken. Dit fornuis heeft een multi-functionele oven en een krachtige 5-pits kookplaat. De ovenruimte van de SNL90D is met 109 liter zeer ruim te noemen.

Dit fornuis van 90 cm. breed kan zeer eenvoudig tussen uw keukenkasten of geheel vrijstaand in de ruimte geplaatst worden.

Het Stoves Richmond 900 Fornuis Biedt U Maar Liefst 3 Verschillende Ovens

1. Een elektrische hetelucht oven (met een lange deur aan de rechterzijde)
De elektrische oven is perfect voor grotere gerechten en hoeveelheden.
U kunt er bijvoorbeeld met gemak 4 grote pizza's tegelijk in bakken. Dit niet in de laatste plaats vanwege de unieke gelijkmatige verwaming en het goed behouden van een constante temperatuur in alle delen van de oven. Dit doordat in de oven het verwarmingselement naast de ventilator geplaatst is. Een slimme oplossing!

2. Een elektrische multifunctionele oven (oven linksonder)
In deze aparte oven kunt u met 9 verschillende standen werken, 2 soorten hetelucht, boven- en onder warmte samen of circulatie grillen. Dit Stoves fornuis biedt onbeperkte mogelijkheden.

3. Een conventionele- en grilloven (oven linksboven)
De perfecte oven voor kleine gerechten. Dit ovengedeelte is zeer snel op temperatuur. Hierdoor is deze oven uiterst energie efficiƫnt. Deze ovenruimte kan tevens gebruikt worden om in te grillen. De grill kan zelfs in zones aan- en uit gezet worden.

Dit Stoves fornuis is verder standaard voorzien van:

Automatische vonkontsteking in de knop
Kookzones verzonken in bovenblad
Powercoolsysteem (geforceerde mantelkoeling)
Elektrische klok met programmeerbare start– en eindtijd
Easy Clean Pristine Emaille® in alle binnenovens
Thermische beveiliging
Gietijzeren grillplaat
Ombouwset voor flessengas

Bekijk En Vergelijk De Stoves RICHM900DFTBLK

Bij Keukenwarenhuis in Ter Aar (ZH) kunt u dit speciale Stoves fornuis bekijken en kopen. Nu tegen een zeer scherpe prijs. U kunt daar tevens dit fornuis vergelijken met meer dan 20 andere fornuizen van Stoves en verder merken als Smeg, Boretti, Falcon, M-System, etc.

Een fornuis kopen bij Keukenwarenhuis betekent dat dit fornuis thuis afgeleverd wordt en u kunt betalen bij aflevering.

Ga Hier Direct Naar Dit Stoves Fornuis

stoves fornuis

Ga Hier Naar Het Complete Overzicht Van Fornuizen